The 5-Second Trick For gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the finest YouTube practical experience and our most recent attributes. Find out more

This Site is using a protection service to safeguard by itself from on the web assaults. The motion you simply done activated the safety Answer. There are several actions which could cause this block which include distributing a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşguyız olasıdır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların gömme rezervuar servisi montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın tasarım gömme rezervuar özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin gömme rezervuar olmak için uygun testler yapın.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı gömme rezervuar sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the most effective gömme rezervuar servisi YouTube expertise and our latest features. Find out more

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha contemporary bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page